Maisema

Maisema

perjantai 1. elokuuta 2014

Päivän asu : Lindex mekko hellepäivään

Matkalla ja reissatessa vaatteiden pitää olla mukavia ja tyylikkäitä mutta myös kevyitä ja pieneen tilaan meneviä. Yhä useammin yritän matkustaa pelkästään pienellä cabinet bagilla ja sitä enemmän vaadin vaatteilta em ominaisuuksia. Viime syksyn etelän reissulle löysin tämän mainion Lindexin hellemekon. Minulta ei keltaisia vaatteita juurikaan löydy vaatekaapista ja siksikin tämä mekko oli suht yllättävä valinta. Toisaalta keltainen väri ei minua yhtään haittaa koska se on mekon alaosassa. Ja onhan se hellepäivänä aurinkoinen ja kevyt väri. Yläosan sinivalkoiset raidat ovat joka kesään kuuluva klassikko. 

Hame on yllättävän mukava ja vilpoinen koska se on hyvin suora eikä siten ota kiinni kuumaan ihoon. Hameosan taskut ovat jännä lisä, joskin melko lailla vain muodon vuoksi. Ehkä sinne voi hätäpäissään säilöä esim hotellihuoneen avaimen lounaalle mennessään?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao