Maisema

Maisema

lauantai 30. elokuuta 2014

Päivän asu : Me&I harmaa rollkneck knit ja Tom Tailor farkut

Kävipä niin, että oltiin työporukalla keskiviikkona juoksemassa Helsingissä ensimmäistä kertaa järjestetyssä Run Fest juoksutapahtumassa. Tapahtuma oli varsin hauska ja juokseva porukkamme hitsautui entisestään yhteen. Alku näytti lupaavalta, kun aurinko helotti elokuisella taivaalla ja juoksupaidassa tarkeni enemmän kuin hyvin.

Lähtöhetkellä kuitenkin taivaan täytti uhkaavan tumma saderintama, joka heittikin niskaamme todellisen yllätyksen: rakeita ja vettä. Ukkosen säestyksellä vettä tuli todella paljon, mikä varmisti sen, että kastuimme kaikki kirjaimellisesti päästä varpaisiin. Märissä juoksutossuissa juokseminen sinänsä on jo varsin epämiellyttävää mutta koska emme olleet varautuneet jostain syystä varakengillä, oli märissä kengissä seisominen erittäin epämiellyttävää, ja alitajunnassa nakersi vakaa epäilys karvaasta hinnasta, jonka joutuisi maksamaan tästä pikku unohduksesta. Ja niin kävi, että ensimmäinen yö meni kahden untuvapeiton alla palellessa. Seuraavana päivänä oli kurkku kipeä ja palelsi edelleen.

Toinenkin yö meni palellessa villasukat jalassa, ja sitten olikin jo todella huono olo. Opinko mitään? Kyllä. Kuivien varavaatteiden lisäksi aina kuivat kengät mukaan. 






Tämän päivän asukuvat ovat vielä flunssan vaikutuksen alla otettuja. Hymy-yritykset kääntyivät lähinnä irvistyksiksi. Mutta vaikka lenkille ei päästä ehkä vielä huomennakaan, alkaa pää olla jo normaalin rajoissa. Keuhkot rykivät vielä pelkästään portaita noustessa, mikä ei ole hyvä juttu, mutta hiljaa hyvää tulee. Jos vaan malttaisi. Kolmen viikon kuluttua pitäisi olla puolimaratonvauhdissa... kiire tulee, jos tässä pitää montakin päivää potea.





Neule on ihana puuvillainen korkeakauluksinen Me&I neule. Supermukava päällä ja kauniin harmaa, näin flunssaisenkin päällä. Ihana koru on House of Elliotin mallistosta. (Lapseni kysyi sen nähdessään, että äiti, ootsä taas ostanut jonkun uuden verhotupsun...). Valkoiset farkut vilahtivatkin jo matkapostauksessa mutta nyt paremmin tässä. Alelöytöjä nämäkin. Ihanat elastaania sisältävät Tom Tailor farkut. Täydellinen istuvuus ja mukavuus. 

Mukavaa viikonloppua. Älkää kastelko jalkojanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao