Maisema

Maisema

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Päivän asu : Moschino, Zara & Ice Peak

Rennon vapaapäivän ja erityisesti ihanan auringonpaisteen innoittamana pukeuduin hyvin vapaasti ja painelin ulkoilemaan. Nautin suunnattomasti hetkistä, jolloin ei tarvitse välittää pukeutumiskoodeista. Pidän toki jakkupuvuista ja muodollisesta pukeutumisesta ja on täydellisen ihanaa pukeutua juhlavasti kun sen aika on mutta vapaassa rennossa pukeutumisessa on omat hyvät puolensa.

Tänään oli lämmintä joten ei tarvinnut pukea kovin paksusti, ja valitsinkin Ice Peakin valkoiset kuorihousut. Sinne alle sitten tarpeen mukaan enemmän tai vähemmän vaatetta. Pusero on Zaran. Ollut minulla jo joitakin vuosia. Alkuun en oikein edes pitänyt siitä (vaikka siis ihan itse sen valitsin kaupasta) mutta nyttemmin se on alkanut miellyttää silmää yhä enemmän. Siinä on jotenkin hauskan vilpitön idea: silmäripset ja kokonaiset kasvot. Mukavan leikkisä. Kohottaa omaakin mielialaa. Materiaali on miellyttävän ohutta puuvillaa.  PIdän siitä

Moschinon villaisen mustan huivin löysin taannoin Stockan alesta. Olgan kuva kuivissa on ihana. Aina ei tarvitse olla niin tosissaan, eihän?


Eilen nappasin kaupungille päälleni Zaran mahtavat vahapintaiset farkut, joissa on tosi päheet vetoketjut taskuissa. Mustien housujen kanssa ylipolven nahkasaappaat ja Zaran luonnonvalkoinen neule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao