Maisema

Maisema

torstai 18. kesäkuuta 2015

Päivän asu : Esprit & Jackpot

Keskikesän juhla on ihan juuri käsillä. Kansakunta köröttelee parhaillaan kesämökeilleen, kuka mihinkin suuntaan ja ilma on kuin pahansisuinen morsian. Lähinnä naurattaa. Somessa riehaannutaan välillä heittämään hurttia huumoria kurjista keleistä. Mitäs tässä muutakaan voi? Jos on loma päällä, voi vähän jurppia tai sitten ottaa iisisti. Riippuu mitä on ajatellut lomallaan tehdä. Lasten kannalta harmittaa, koska lapsi odottaa kesää ihan eri intensiteetillä kuin aikuinen. Tottakai aikuinenkin nauttii, jos voi mennä ulos, voi uida, liikkua ulkona yms yms mutta suurin osa aikuisista nauttii lomasta todennäköisesti ilman huippukelejäkin.  Osa varmasti karkaa pikku hiljaa äkkilähdöillä lämpimämpiin vesiin... kukin tyylillään.

Minä pysyn Helsingissä. Ensinnäkin pidän Helsingistä erityisen paljon kesällä. Sateisenakin kesäpäivänä täällä on paljon olemista ja tekemistä jos niin haluaa. Tai sitten voi vapaapäivänään vain vetää villasukat jalkaan ja ottaa kirjan käteen. Rantasauna ja koivuvihta? Hmm...oishan sekin ihanaa mutta jotenkin se matkanteko ja tavaroiden pakkaaminen.. Jos voisi vaan siirtyä hyvin hyvin nopeasti paikasta toiseen ilman pakkaamista ja ilman kaupassa käymistä ja yletöntä suunnittelua. No toisaalta, onhan niitä erittäin mukaviakin juhannusjuhlia vietetty isommalla ja pienemmällä porukalla mökkiolosuhteissa. On jonotettu lossille (ihan muutamakin tunti...), on ajettu juhannusruuhkassa milloin minnekin mökkiolosuhteisiin ja aina on ollut superkivaa.  Oleellista varmaan meille useimmille on se, missä seurassa keskikesän juhlaa viettää, eikä niinkään missä se tapahtuu.

Joka tapauksessa, kelistä riippumatta toivotan ihan jokaiselle rentouttavaa juhannusta.

Juhannuksen kunniaksi vedin niskaan tänään Espritin kauniin tummansinisen pitsimekon. Ja koska ilma on ollut koko päivän vähintäänkin kalsea, vetäisin mekon seuraksi Jackpotin neuletakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao