Maisema

Maisema

maanantai 13. tammikuuta 2014

GRANIT - ihania pikkuostoksia




Granit on ruotsalainen kodin taloustavaraa ja piensisustustavaraa myyvä liike. Olen onnistunut kävelemään tämän ohi sitä huomaamatta aika monta kuukautta. Samoin olen onnistunut olemaan lukematta yhtäkään juttua Granitin avaamisesta Helsinkiin. Hivenen oudompi juttu mutta tänään minäkin eksyin sinne. Löytyy siis ainakin osoitteesta Bulevardi 2-4. Lisäksi ovat avanneet Ruotsiin myös verkkokaupan.

http://www.granit.se/

Aika kiva kauppa. Ei mitään mullistavaa mutta miellyttävä tunnelma ja kivoja kodin tarve-esineitä. Pikkujuttuja, joista tulee hyvälle mielelle.





Kassiin pujahti ihana servettipakkaus, johon oli painettu pienen lapsen kädenjälki. Lisäksi hankin taas toiveikkaasti tuon tiskiharjan, jolla en oikein saa pestyksi ehkä kuitenkaan, mutta kaunis se on. Aidosti tarpeellista narua kauniin ruskean sävyisenä. Mustia tarra-arkkeja, joita oli käytetty mm viikonpäivinä kalentereina seinässä-hauska kalenteri-idea sekin. Voiveitset otettiin käyttöön saman tien.

Kiva kauppa

2 kommenttia:

  1. Täytyypä piipahtaa kun seuraavan kerran pääkaupunkiin suunnistan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingistä löytyy kaksi. Toinen Bulevardin ja Manskun kulmasta, ja toinen Forumista. Ensin mainittu isompi :)

      Poista

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao