Maisema

Maisema

perjantai 31. tammikuuta 2014

Toasted teacakes - Seasons

Ostin "Seasons - Inspirational ideas for spring, summer, autuaan and winter" lehden. Never heard before. Hauskoja pieniä sisustusideoita sekä leivontaohjeita kuhunkin neljään vuodenaikaan. Teeleipien ohje oli niin kutsuva, että päätin kokeilla tätä ohjetta. Tekeleivät ovat sinänsä hyviä juuripaistettuina mutta tähän ohjeeseen sisältyy myös keltaisia rusinoita ja sokeroituja appelsiininkuoria. Viimeksi mainittuja ei ollut kaapissa mutta uskon että pärjään ilmankin.







Lisäksi uuni oli valmiiksi kuuma, koska poika leipoi samaan aikaan  yrttisämpyläjauhoseoksesta sämpylöitä. Järjettömän hyviä tulikin (lisämauste tulee aina siitä, jos joku muu tekee...) Erittäin helppoja tehdä: lisätään vain hiiva, vesi ja öljy. 99,9% :sti meillä leivotaan ihan perusraaka-aineista mutta joskus on kivaa kokeilla näitä valmisseoksiakin. Tämä Luminan valmistama valmisseos on gluteeniton ja sisältää omega-3 ja kuitua :)




Lisäksi tein ihanaa chai lattea. Jumalaisen hyvää brittiläistä teetä vaahdotetulla kuumalla maidolla :)




Ex tempore leivontaperjantai. Hyvää vkloppua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao