Maisema

Maisema

tiistai 21. tammikuuta 2014

Ornamenttipeilin valaistus

Sain taannoin hepulin tajutessani, että ihailemani Ornamenttipeili poistuisi valikoimista. Siitä enemmän http://dolcemacchiato.blogspot.fi/2014/01/poistuva-tuote-paniikkitunnelma.html.    Peili odotti joitakin päiviä pääsyään seinälle. Päätimme lopulta laittaa sen makuuhuoneen seinälle, jossa se tuntui ensin aika lailla hassulta mutta mitä pitempään sitä on katsellut, tuntuu se oikeastaan varsin hyvältä paikalta peilille. Se tuo ilmavuutta ja valoisuutta aivan eri tavalla pieneen makuuhuoneeseen.




Olohuoneessa sillä olisi ollut tietysti oikeutettu paikkansa mutta se olisi muuttanut ko huoneen tyyliä liikaa. Makuuhuoneessa peili on sellaisenaan aivan passeli.




Halusin siihen kuitenkin myös valot. Ihan vaan halusin. Lähdettiin valoja katsastamaan. Led-nauhaa sen piti olla, sen verran olin googlaillut etukäteen. K-Raudasta sellaiset löytyikin. 4x50cm muuntajalla. Ensin katsoimme mallia, jossa olisi ollut neljää eriväristä valoa: valkoinen, lila, vihreä ja punainen. Hmm..ei takuulla ainakaan punaista, eikä vihreää. Lila ois voinut olla ihan ok joskus leikkiä, mutta päädyimme ottamaan valkoisen. Olipa se 10€ edullisempikin. 




Valot oli helppo asentaa. Ihan meni naisen logiikalla paikalleen. Vaikka laitoinkin sähköjohdot ensin väärin mutta niitä toisinpäin kokeillessa alkoi valot toimia. Lopputulos on ainakin omasta mielestäni varsin tyylikäs. Tuskin noita valoja koko ajan edes käytetään mutta tuovat varsin hauskaa tunnelmaa.

Tyytyväinen. olen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao