Maisema

Maisema

maanantai 6. tammikuuta 2014

Vuoden 2014 kalenteri

Luin Raw Design Blogin päivitystä "New calendars for 2014" ja tajusin samalla itse unohtaneeni aiemmin syksyllä ostamani perhekalenterin tyystin kaappiin. Kiireesti siis asettamaan kalenteri esille. Unohduin tietysti ensin katselemaan kalenterin kuvia pitkäksi aikaa. Eikä sopivan paikan löytäminen ollutkaan niin yksinkertaista, mutta eiköhän se asetu omalle paikalleen muutaman pv kuluessa.





Hommasin ns taidekalenterin, jossa on Salvador Dalin maalauksia. Haluaisin lasten näkevän itselleen uutta maalaustaidetta muuallakin kuin museossa (enkä ole juurikaan vielä raahannut lapsiani museoihin, koska se ei ole tuntunut heistä erityisen kiinnostavalta mutta pikku hiljaa ehkä alamme käydä museoissakin).

Uskon, että kuvataide tekee kaikille hyvää, jokaiselle omalla tavallaan. Toinen nauttii väreistä, toinen itse kuvasta ja siitä mitä se esittää jne. Kuvataiteen ei tarvitse tarkoittaa aina vanhojen mestareiden maalauksia, vaan yhtä hyvin voi nauttia hyvistä valokuvista tai julisteista jne. Itsetarkoitus museo tai kuvataidekalenteri ei tietenkään ole.





Hankkimani taidekalenteri saattaa olla vähän rankka tai sitten aliarvioin lapsiani valmiiksi. Joka tapauksessa se on nyt hankittu ja lapset sitä jo uteliaasti selailivatkin. Pääsyy sen hankintaan oli kuitenkin se, että pidän itse Dalin taiteesta kovasti.

Kirjakaupasta löytyi myös pari tekstikorttia, joista pidän myös paljon. Toinen on Äiti Teresan lausuma, ja toinen Bette Midlerin. Asetin ne eteiseen isoon sähkökaappikalenteriimme magneeteilla. (Sähkökaapin piilottamisesta oma postaus 12/2013) Kortit mahtuvat hyvin tammikuun kalenteriin, koska se on onneksi melko tyhjä toistaiseksi kiireisen joulukuun jälkeen :)



Minkälainen kalenteri sinulla on? Minulla on työmenot kaikki sähköisessä kalenterissa joskin luovuin synkronoimasta sitä enää puhelimeen. Jatkuvasti päivittyvä kalenteri ja erityisesti sähköposti oli vaan aika stressaava. Olen pärjäillyt yli vuoden näin :) paperinen pieni laukkukalenteri kulkee myös mukana.



New calendars for 2014 - I was reading A new post from Raw Design Blog and remembered that I actually had bought a wall calendar of Salvador Dali earlier and forgotten it during Christmas time. I wanted that special calendar because of it's unique paintings which I wanted our children to see outside any museums. The pictures are of course A little bit unusual and might be a little rough but then again they might not. Art is good for us - I believe so.

I also found a couple of nice cards which I put on our new calendar on electrical cabinet. Nice ones aren't they?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao