Maisema

Maisema

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

"Poistuva tuote" - paniikkitunnelma

Ajoittain epäilen, että minussa asuu täydellinen blondi - käyttäydyn nimittäin joskus epärationaalisesti tai joskus paniikki syntyy suht huvittavista asioista. Kävipä nimittäin niin, että etsin minikasvihuonetta netistä. Sellaista, johon voisi tehdä vuodenajoista riippuen erilaisia asetelmia, laittaa valoja ja viherkasveja jne. Olin jo yhden sopivan löytänytkin Ikeasta mutta ajattelin etsiä vielä toisaaltakin, jos vaikka jotain vielä parempaa löytyisi.


Klikkasin itseni Askon verkkokauppaan ja ihastelin jo tiettyjä tyynyjä ja torkkupeittoa (siis kaikkea muuta kuin etsinnän kohteena ollutta minikasvihuonetta) kun yhtäkkiä osuin sivulle, jossa ornamenttipeili on. Mikä järkytys iskikään, kun havaitsin merkinnän "Poistuva tuote"! Olin nimittäin ihaillut ko peiliä jo asuessamme edellisessä asunnossamme, kun etsin kotimme eteiseen peiliä. Olin nähnyt silloin ko ornamenttipeilin parissakin blogissa ja ihastunut peiliin täydellisesti. Hylkäsin sen kuitenkin silloin koska päädyimme toisenlaiseen sisustusratkaisuun eteisessä.

Peili jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni, ja "törmäsin" siihen uudelleen lukiessani ihanaa blogia Home white home, jossa samainen ihana peili on laitettu vieraskylpyhuoneen peiliksi - aivan älyttömän kaunis ratkaisu. Olen jonkun sisustuslehden sivulla nähnyt samantyyppisen ratkaisun, ja pidin siitä jo silloin, ja jäin unelmoimaan vastaavasta ratkaisusta meille. Nykyiseen asuntoomme emme ole hankkineet kuin yksinkertaisen peruspeilin, joka on ollut tänne hyvinkin sopiva ratkaisu mutta nyt iski siis täydellinen paniikki - klikkasin verkossa kohtaa "saatavuus", mikä vain lisäsi paniikkia, koska sen mukaan koko maan Askoissa vain Varistossa olisi enää "1-3 kpl".... Nyt pitäisi tehdä kiireesti päätös ostaako sen vaiko ei, koska tämän jälkeen ko peilin voisi enää löytää vain jälkimarkkinoilta eli todennäköisyys saada sitä enää lainkaan olisi liki nolla.


Puolisolle näytin em blogin kuvaa kylpyhuoneesta ja asettelin kysymykseni varmaankin tyyliin että onhan niin, että sinäkin tykkäät tästä :)

Puolilta päivin nokka kohti Varistoa, jossa myyjä katsoo heidän tietokonettaan ja ilmoittaa, että ei kuule oo enää heillä, mutta ehkä Lommilassa olisi. Mitä.. Ottaessaan puhelua Lommilaan, peili löytyy kuitenkin koneelta - HUH. Kiskaisen pankkikortin jo innoissani, kun myyjä kyselee että onko minulla jotain lipukkeita. Mitä ihmeen lipukkeita, ei oo, ei, ota nyt vaan se hinta ja anna peili minulle. Näyttää vielä kohteliaasti joka kotiin jaettua kuvastoa, jossa on -25% alennuskuponki, ja vääntää rautalangasta, että teidänkin kotiin on varmasti jaettu tämä kuvasto ja tämä kuponki, ja ojentaa kuvastoa minulle että ota käteesi, jotta voidaan antaa alennus (pitkät piuhat? Minullako? Ei kai nyt sentään..) sain siis vielä kunnon alennuksenkin, mikä ei haitannut yhtään, koska peili ei tosissaan ollut ihan halpa 

Myyjä epäilee, ettei peili mahtuisi henkilöautoomme, koska sen mitat ovat 112 x 112cm. Emme usko, ja lähdemme hakemaan sitä varastolta. No ei mahtunut ei. Peili takaisin odottelemaan varastoon ja me hakemaan kattotelinettä. (Tätähän ei kumpikaan meistä ennakkoon ajatellut). Ja koko homma uusiksi mutta nyt peili on täällä. Ja se ON kaunis.


Olga ja Inez ihastelivat itseään saman tien uudesta peilistä. On suhteellisen hankalaa ottaa yhtäkään kuvaa etteikö jompi kumpi itämaisista kissoista olisi kuvassa. Pakko liittää yksi kuva, jossa Olga haukottelee makeasti peilin edessä.


Peilistä on muuten hankalaa ottaa kuvaa, koska se näyttää tietenkin peilikuvana kuvaajan ja kaiken muunkin edessä olevan.. Mutta nyt voin hengittää taas vapaasti. Peili odottaa vielä seinälle pääsyä. Asetan sen taakse ehkä valot... otan kuvan sitten kun peili pääsee paikalleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao