Maisema

Maisema

maanantai 11. tammikuuta 2016

Chanel Chance eau tendre

Giorgio Armanin kevyt ja elegantti hajuvesi Acqua di Gioa oli loppumaisillaan jo syksyllä, ja aloin etsiä uutta tuoksua. Halusin eri tuoksun mutta riittävän saman tyylisen. Migreenitaipumukseni ei oikein pidä kovin voimakkaista tuoksuista enkä voimakasta tuoksua muutenkaan käytä yleensä päivätuoksuna, joten halusin jonkin kevyen mutta aikuisen naisen tuoksun.

Ei taaskaan ihan helppo nakki. Hajuvesiä ei voi tuoksutella kuin 1-2 kerrallaan. Hajuaisti vain menee tukkoon, eikä vastaanota enää uusia tuoksuja. Tästä syystä voi kokeilla vain paria tuoksua kerrallaan ja niitä sitten tuoksutella iltaa kohti.

Puolilaiskasti kävin välillä kosmetiikkaosastolla kokeilemassa. Silloin tällöin yhtä, välillä kahta tuoksua. Joskus samaa kuin edellisellä kerralla, useimmiten uutta. Joskus jotain vanhaa suosikkia, useimmiten uusia tuttavuuksia. Mutta kun ei löytynyt.

Joulun alla tilanne alkoi olla jo kriittinen ja oli pakko tehdä päätöksiä. Päätöksentekoa avitti bonusseteli ja joulun alekupongit, joiden ansiosta hankinta ei tuntunut niin ratkaisevalta.

Kaupassa hyvä myyjä kuunteli toiveeni ja teki ehdotuksia edellisen tuoksuni perusteella. Toinen ehdotus oli Chanelin Chance. Tuoksuttelin sitä hetken ja kiertelin kaupassa muilla osastoilla, kunnes tulin siihen tulokseen, että Chance olisi uusi tuoksuni. Ihanan kukkainen, vähän sitruksinen, ehkä greippinen ja samalla eteerinen ja naisellinen. Olen kerrassaan mieltynyt jo uuteen tuoksuuni. Suosittelen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao