Maisema

Maisema

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Päivän asu : Guess, Me&I, Ril´s & Next Generation

Viime kesän pakkomielteinen pakkohankintani oli tämä kaunis Guessin valkoinen pitsipusero. Se vaan iski alitajuntaan samalla hetkellä, kun sen näin ja kun se sitten tuli vielä aleen alennusmyynnissä, oli se merkki, että se pitää ostaa. Siitäkin huolimatta olen pitänyt sitä vähän säästellen. Nauhat, joista pusero solmitaan sen alareunasta, ovat jotenkin hankalat. Mielenkiintoinen yksityiskohta mutta hankalat yhdistää jakkuun tai muuhun yläosaan. Puseroa ei ainakaan töissä voi pitää sellaisenaan, koska se on melko ohut, ja pitsiset kohdat näyttävät kaiken alla olevan, joten sen päälle on pakko pukea jotain. Päällä oleva takki tai neule tms ei kuitenkaan käytännössä voi olla kiinni, koska silloin taas nauhat näkyvät puolihassusti sen alta. Hmm. Hankalampi käytännön ongelma. 

Puin tämän valkoisen ihanuuden päälle Me&I omenanvihreän jakun, jonka jätin loppupeleissä siis avoimeksi. Jakku toimii itsessään auki tai kiinni, joten ei haitannut. Ja koska puseron pitsinen herkkyys toimi hyvänä vastakohtana jakun sotilaalliselle ilmeelle, toimivat ne ainakin omasta mielestäni varsin hyvin yhdessä.

Jakku on siistiä paksuhkoa puuvillaneulosta, mikä toimii hyvin jos ulkona ei ole liian kylmä.

Napit vaihdoin viime kesänä vähän näyttävämpiin kullanvärisiin alkuperäisten tummien sijaan. Toimii.

Housut viime kesän Ril´sin löytö. Vähän jääneet isoiksi nämäkin, mutta siistit ja melko istuvat edelleen.  Pidän näistä, koska ovat sopivan kapeat ja hyvä leikkaus lantiolla. Ja riittävän ohuet työkäyttöön.

Saappaat Next Generation mustat ylipolven saappaat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao