Syysloman kunniaksi gluteenitonta pannukakkua kanelikaramellikastikkeella
Tarvitaan:
2 hapanta omenaa
2 päärynää
50g voita
3 rkl fariinisokeria
4 kananmunaa
1 sitruunan kuori
1 rkl hunajaa
2 rkl rommia
1 tl kanelia
200g mascarponea
Kanelikaramelli:
100g fariinisokeria
2 rkl voita
1 rkl vettä
1/2 tl kanelia
Kuori ja paloittele omenat ja päärynät isoiksi paloiksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Kuumenna voi uunin kestävällä pannulla ja lisää hedelmät. Ota niihin vähän väriä. Lisää 1 rkl sokeria ja anna karamellisoitua.
Sekoita toisessa kulhossa keltuaiset, sitruunan raastettu kuori, hunaja, rommi ja kaneli. Vaahdota toisessa kulhossa valkuaiset ja 2 rkl sokeria. Nostele keltuaisvaahdon joukkoon. Kaada hedelmien päälle pannuun. Nosta uuniin 15 minuutiksi. Tarjoa mascarponea ja karamellikastikkeen kanssa
Kastike
Laita kaikki ainekset pieneen kattilaan, sekoita ja anna hautua siirappimaiseksi
Resepti ruokala.net
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)
Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao