Maisema

Maisema

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Omena-päärynäpannukakku, mascarponea & karamellikastiketta






Syysloman kunniaksi gluteenitonta pannukakkua kanelikaramellikastikkeella

Tarvitaan:
2 hapanta omenaa
2 päärynää
50g voita
3 rkl fariinisokeria
4 kananmunaa
1 sitruunan kuori
1 rkl hunajaa
2 rkl rommia
1 tl kanelia

200g mascarponea

Kanelikaramelli:

100g fariinisokeria
2 rkl voita
1 rkl vettä
1/2 tl kanelia

Kuori ja paloittele omenat ja päärynät isoiksi paloiksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Kuumenna voi uunin kestävällä pannulla ja lisää hedelmät. Ota niihin vähän väriä. Lisää 1 rkl sokeria ja anna karamellisoitua.

Sekoita toisessa kulhossa keltuaiset, sitruunan raastettu kuori, hunaja, rommi ja kaneli. Vaahdota toisessa kulhossa valkuaiset ja 2 rkl sokeria. Nostele keltuaisvaahdon joukkoon. Kaada hedelmien päälle pannuun. Nosta uuniin 15 minuutiksi. Tarjoa mascarponea ja karamellikastikkeen kanssa

Kastike

Laita kaikki ainekset pieneen kattilaan, sekoita ja anna hautua siirappimaiseksi



Resepti ruokala.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao