Omenat (3kpl) paloiteltu kuorineen kattilaan, lisäksi reippaasti kanelia ja hitunen kardemummaa ja sopivasti sokeria ja noin puoli desiä vettä. Annetaan kiehua tai porista matalalla lämmöllä, niin että omenat pehmenevät.
Kermaa vaahdoksi, ei kivikovaksi vaan sopivaksi että saa hyvin sekoitettua mascarponeen. Maustettu vaniljauutteella
sekä hippusellisella sokeria. Ei paljon, koska vaahdon on tarkoitus olla melko raikas keitettyjen ja sokeroitujen omenapalojen vastapainona. Omenanpalat pohjalle ja mascarponevaahtoa päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)
Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao